Informació sobre assessorament de seguretat per a ascensors i més detalls sobre seguretat

Seguiu les directrius sobre l’allotjament responsable per ajudar-vos a allotjar de manera segura.

Sabem l’important que és per a tu estar preparat i estar informat sobre els problemes de seguretat, perquè puguis planificar amb antelació i acollir els hostes amb la màxima comoditat. Tot i que hi ha moltes consideracions de seguretat quan es tracta d’allotjament, hi ha algunes coses que sempre és bo tenir en compte.

En particular, volem compartir unes quantes directrius de seguretat comunes, perquè pugueu estar segur que feu tot el possible per mantenir-vos segurs i els vostres convidats. Hem recopilat uns quants consells, però si us plau, familiaritzeu-vos amb les normes i regulacions específiques de la vostra regió.

Obteniu més detalls sobre seguretat

Precaucions per a la natació

Les piscines són un gran atractiu per als hostes, però també poden suposar un risc per a la seguretat. Els requisits exactes per oferir una propietat que inclogui una piscina varien en funció de la vostra zona, però aquí teniu algunes recomanacions senzilles per ajudar-vos a protegir-vos i els vostres convidats:

Mantenir l’equip de rescat disponible i de fàcil accés
Assegureu-vos que la vostra piscina tingui una tanca i una porta que es tanqui de manera segura
Afegiu les regles de la piscina al manual de la vostra casa i assegureu-vos que els vostres convidats les llegeixin i hi estiguin d’acord.

Obteniu més informació sobre l’allotjament responsable a la vostra zona

Seguretat de l’ascensor

De l’assessorament del CPSC:

Si teniu un ascensor a casa vostra o al vostre lloguer de vacances, assegureu-vos que l’espai entre les portes no sigui superior a 4 polzades de profunditat. Si no està segur de la mesura o està preocupat per la seguretat de l’ascensor, tanqueu el mateix ascensor en una posició inutilitzable o tanqueu totes les portes d’accés a l’ascensor.

El CPSC insta els consumidors a que un inspector d’ascensors qualificat examini el seu ascensor domèstic per detectar aquest buit perillós i altres perills potencials de seguretat, inspeccionant l’últim ASME A17.1, Codi de seguretat per a ascensors i escales mecàniques. Els buits perillosos es poden fer més segurs col·locant protectors d’espai a la part posterior de la porta exterior (és a dir, la porta del polipast) o instal·lant un dispositiu de control electrònic que desactiva l’ascensor quan es detecta un nen a l’espai.

El CPSC també insta els consumidors a contactar amb el fabricant del seu ascensor o amb un instal·lador d’ascensors per obtenir aquests dispositius de seguretat crítics per abordar aquest perill ocult. Els instal·ladors d’ascensors no haurien de permetre mai que hi hagi un espai superior a 4 polzades de profunditat a l’entrada d’un ascensor.

Llegeix l’alerta completa del CPSC

En publicar el vostre espai a Airbnb, certifiqueu que seguiu les lleis i regulacions aplicables.

Dispositius de seguretat

Recomanem als amfitrions que instal·lin alarmes de fum i monòxid de carboni, que les provessin regularment i que assegurin que les descripcions de les fitxes estiguin actualitzades.

Si encara no teniu alarmes de monòxid de carboni, els amfitrions que compleixin els requisits amb una fitxa activa poden obtenir una alarma de fum i monòxid de carboni autònoma, alimentada per bateries, sense cap cost mitjançant la nostra pàgina de Seguretat a la llar (s’apliquen termes i condicions).

Comproveu les vostres normatives locals, que poden requerir que tingueu més d’una alarma de fum i monòxid de carboni instal·lada a la vostra fitxa; per exemple, algunes ciutats requereixen una a cada habitació. Obteniu més informació sobre l’allotjament responsable.

Els convidats poden filtrar les seves cerques per incloure només els espais que tinguin alarmes de monòxid de carboni, així que és una bona idea que us assegureu que la vostra fitxa estigui actualitzada amb els vostres detalls més recents. Actualitza les teves comoditats.

Obteniu més informació sobre com preparar el vostre espai i els vostres convidats per a emergències

Podeu visitar la nostra pàgina Confiança i Seguretat per trobar les millors pràctiques per a l’allotjament segur i el nostre Centre d’Ajuda per assolir informació sobre com complir les normatives locals. Si tens dubtes, sempre pots contactar amb nosaltres.

La informació continguda en aquest article pot haver canviat des de la seva publicació.